LÄR DIG ITALIENSK MATLAGNING

Datum: Måndagen den 12 september

Tid:        18.00

Plats:    GBG Matstudion på Brunnsgatan 6 i Göteborg.

Italiensk matlagning

Lär dig laga en italiensk måltid tillsammans med en av våra kockar där du får lära dig om italienska råvaror, hur de  ska hanteras och framförallt tillagas.

Kursbeskrivning 

När vi träffas hälsar kocken alla välkomna och berättar om hur kvällen kommer att genomföras. Ni delas sen in i olika matlag och får varsitt förkläde och recept. Maten lagar ni själva under ledning av vår kock som går omkring och hjälper till. Matlagningen brukar ta omkring 1,5 - 2 timmar och när ni lagat maten färdig äter ni den tillsammans. Ni får självklart med er recepten hem  för att kunna imponera på era gäster vid nästa middagsbjudning!
För bästa resultat använder vi ekologiska produkter av högsta kvalitet och råvaror efter säsong. Möjlighet finns att välja alternativa menyer om någon i sällskapet är vegetarian, vegan eller har allergier. 


anmälan

Anmäl dig tillnågon av våra matlagningskursergenom att gå in på respektive erbjudande på startsidan.

BETALNING

Våra matlagningskurser betalas i förskott via Swish och när vi ser din betalning mejlar vi en bekräftelse till dig på den e-mejl du angivit.

PRESENTKORT

Vi löser självklart in presentkort som är inköpta till någon av våra matlagningskurser. Ange inköpsställe och värdebevisnummer i din anmälan till den matlagningskurs du vill gå.